Nudimo eCommerce rešenje koje će biti skrojeno prema vašim potrebama. Uvek ga možete proširiti ako se ukaže potreba. S obzirom da se radi o open source platformi koja ima udeo na tržištu od  skoro 40 % , imaćete uvek veliki izbor developera i hosting rešenja.

Opis rada Cena
Instalacija i konfigurisanje osnovnog modula za web prodaju, način plaćanja pouzećem. Integracija u postojeći site ili postavljanje do nule. 650 eur
Integracija sa Bankom Intesom i realizacija plaćanja putem kartica. 250 eur
Dodatni način plaćanja putem profakture. 55 eur
Integracija sa ERP Pantheon , prikaz raspoloživosti po prodavnicama (magacinima) i online poručivanje Opciono, preuzimanje cena, pravljenje naloga za knjiženje direktno u ERP-u 200-600 eur
Izrada modula za akcionu prodaju preko webshopa sa  predefinisanim pravilima(2+1, popust na komplet, popust na visinu narudžbine, happy hour …. ) 250 eur
Izrada galerije fotografija sa modelima 110 eur
Integracija sa newsletter servisom (mailchimp) 135 eur
Implementacija vaučer sistema 65 eur
Obuka korisnika za rad na na E-Commerce prodajnom mestu 4 sata 60 eur
Dodatni radni sat 25 eur

Minimum funkcionalnosti, sa obukom: 710 eur
Ukupna cena sa svim moduilima: 1800 – 2200  eur

Platforma koju koristimo je OpenSource WordPress/WooCommerce oslobođena plaćanja bilo koje dodatne godišnje naknade za licenciranje. Dizajn je moguće podesiti prema želji prema vašem izboru na osnovu gotovih šema. Cena gotove teme koju izaberete je uključena u osnovnu cenu, nemate posebne doplate. (https://themeforest.net/search/woocommerce)

Potrebno vreme za punu implementaciju 30-60 dana

Dalje mesečno održavanje, koje podrazumeva hosting I održavanje software, a  obračunava se na osnovu angažovanih resursa i utrošenih radnih sati.
Svaki webshop radi na posebnom serveru (VPS) na kome ima zagarantovane resurse.
Za hosting koristimo infrastrukturu Google Cloud Services, data centar u Frankfurtu. Svakodnevni bekapi kompletnog  servera sa svim podacima su uključeni u paket.

Ukoliko se odlučite za saradnju sa nama, predviđeno je potpisivanje Ugovora o nadogradnji webshopa i posebnog Ugovora o održavanju. Ugovori nisu uslovljeni jedan drugim ali bi Ugovor o održavanju svakako bio poželjan jer na taj način obezbeđujete maksimalnu zaštitu podataka i optimalni rad.

*Cene na ovoj strani  iskazane su u eurima, plaćanje je u dinarima obraćunava se po srednjem kursu NBS u dinarima. PDV nije je uračunat u prikazanu cenu.

Demo 1

Demo 2

Demo 3

Demo 4

Demo 5

Demo 6

Demo 7

Demo 8